Kevés lett a nyugdíj... Neked lesz?

Egy békéscsabai beszélgetésen derült ki:

Miért használja a 3 lépéses rendszert valaki, aki 43 éves munkaviszony után ment nyugdíjba. Igaz még csak 59 éves, de nagyon fiatalon már dolgozott. Gyakorlatilag végig dolgozta az életét, gyerekeket nevelt. Nem is valami könnyű munkája volt, mert a varrónő munkáját csak az tartja könnyűnek, aki még nem látott közelről varrógépet.

Marika a végiggürcölt évek után 53.000 forintnyi állami megbecsülést kap.

Pedig nem erre számított.

Igaz, hogy kezdetben még mindig ugyanazok, a közelmúltban négyévente mások, de mindig azt ígérték neki tévén, rádión, sajtón keresztül, hogy lesz tisztességes nyugdíja.

A megdöbbentő az volt, hogy az ott levők közül, akik mostanában mentek nyugdíjba, mind megerősítették, hogy a nyugdíjuk töredéke annak, amit korábban munkabérként kaptak, és semmiképpen nem tudnak ebből tisztességesen megélni.

Ezért érdeklődnek a 3 lépéses rendszerünk iránt, mert kell, hogy kiegészítsék ezt az alamizsnának is megszégyenítően kevéske pénzt.

Lássuk a tényeket!

 
43 év hűséges alkalmazotti viszony után 53.000 Ft havonta a nyugdíj!

Mindenki, aki ma abban bízik, hogy majd nyugdíjas korában lesz miből élnie, ezzel kalkuláljon!

Mi még több mint két évtizedre vagyunk a nyugdíjkorhatártól. Viszont már hat-hét éve hallottunk közgazdászoktól arról, hogy baj lesz a nyugdíjjal.

Az a korosztály, akik most mennek nyugdíjba, akkoriban csak legyintettek, amikor mondtuk nekik, hogy mit hallottunk Azt mondták, hogy az államnak minden körülmények között kötelessége a nyugdíjasoknak elegendő nyugdíjat fizetni.

Mi azért kerestük a lehetőséget arra, hogy kibújjunk a nyugdíj-csapdából.

Itt van még egy tény:

Amikor elkezdtük jelenlegi üzletünket, akkor a munkaviszonyunk mellett, a szabadidőnk jelentős átalakításával szereztünk időt rá, hogy megtehessük, mert másra, főleg pénzre nem volt ehhez szükségünk. Ha pénz kellett volna hozzá bajban is lettünk volna.

Amit bárki elérhet néhány év alatt:

A mindenkori bevétele, ami folyamatosan növekszik, hamarosan meghaladja a korábbi munkahelyéről származó jövedelmek dupláját.
Ez a jövedelem bátran összevethető a nyugdíjjal.

Hogy miért?
Mert ez már nem a napi aktivitástól függ. Egészen biztos lehet abban, hogy nyugdíjasként ugyanazt az életszínvonalat fogja élvezni, amit előtte.

Mi is áll egymással szemben?

  • 43 év munka után havi 53.000 Ft. 
  • A fentiekben már vázolt jövedelmünk biztos, hogy nyugdíjasként is minden hónapban megérkezik a számlánkra.
A kérdés, amire önmagadnak kell válaszolnod, hogy bízol-e te is a bizonytalan nyugdíjban, vagy amíg van munkád, kicsit változtatsz a napjaidon és gondoskodsz magadról, ahogy ezt mi tettük?

Ha az utóbbira szavazol, ismerkedj meg a 3 lépéses rendszerünkkel itt, és töltsd ki kérdőívünket, hogy további információkat adhassunk számodra!